interieurontwerp

U als klant moet zich goed voelen in eigen huis, met dat gevoel ontwikkel ik een persoonlijk concept. Door de wensen van de nieuwe manier van wonen en het concept toe te passen in de ruimte, ontstaat er een nieuwe indeling. Deze indeling word in samenspraak met u definitief bepaald. Het 3D ontwerp word daarna tot in detail uitgewerkt en samen met de materiaalkeuze, weerspiegelt dit wie u bent. 

werkvoorbereiding

Bij akkoord op het ontwerp werk ik het ontwerp volledig uit in een bestek, samen met werktekeningen. Dit gebeurt samen met een bouwteam van specialisten, om niets aan het toeval over te laten. Nadat wij alle details, inclusief een bouwplanning, met u hebben doorgenomen, kan de verbouwing starten.

projectmanagement

Doordat alle details uitgedacht zijn, tackel je veel vooraf en kan je snel schakelen op het moment dat het nodig is. Het geeft energie om de deadline te halen door goed management en daarbij de verbouwingsstress bij u als klant weg te nemen. Door kennis op alle aspecten van ontwerp tot en met eind resultaat, ben ik één aanspreekpunt voor ieders nieuwe manier van wonen.


JASPER VERHEY | INTERIOR DESIGN & MANAGEMENT

Uw interieur wordt door mij ontworpen en uitgewerkt tot in de kleinste details. Daarna maak ik een duidelijk plan met de stappen om het ontwerp te realiseren en begeleid ik de volledige realisatie. Na de realisatie blijf ik uw contactpersoon voor de nazorg.