Marnix & Carin te 's-Hertogenbosch, woonhuis


Als interieurontwerper ben ik voor mijn klanten altijd opzoek naar het juiste antwoord op de woonwensen van de klant. Marnix en Carin uit Den Bosch hadden een iets afwijkende vraag dan de gemiddelde klant. Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een zo ruimtelijk mogelijk effect en het creëren van een grote open ruimte. Marnix en Carin wilde graag 3 aparte ruimtes zodat ieder gezinslid zijn eigen weg kon gaan. Na veel onderling overleg hebben we gezamenlijk besloten 2 aparte ruimtes te maken welke met elkaar verbonden zijn, een waarde toevoeging in het gebruik van hun interieur.

 

Een binnenhuisarchitect zoekt mogelijkheden, de klant kwam met het idee om een kleine aanbouw achter het huis te doen. Om de kleine aanbouw effectief te maken, moet de uitwendige hoek van de woning weg gehaald worden. Dat is een heftige constructieve ingreep. Al snel hebben wij constructiebureau Keetels uit Schijndel erbij gehaald om de mogelijkheden te bespreken. Zij gaven akkoord op onze ideeën en hebben het berekenen van de draagconstructie op zich genomen. Dat gaf mij de vrijheid om een ruime open keuken te bedenken met een praktische indeling. Een keuken moet mooi, maar bovenal praktisch zijn. Met een ruime 8-persoons eettafel voor de nieuwe stalen pui maken we een geweldig grote ruimte compleet met uitzicht op de tuin.

 

Via de kamer-an-suite deuren word de keuken verbonden met de woonkamer. Een knusse ruimte welke zich leent voor zijn functie; tv kijken, lezen en ontspannen met de open haard. Marnix is een echte man en houd er van om in het weekend hout te hakken en in de avond zijn gezin daarmee warm te houden. Allemaal aspecten waar ik in het ontwerpproces rekening mee houd. 

 

Momenteel is het door mij samengestelde bouwteam dit project, voorzien van prachtige interieurarchitectuur in Den Bosch en onder mijn begeleiding, gestart met bouwen. De gestelde deadline is 29 maart en uiteraard gaan we die halen! 

JASPER VERHEY | INTERIOR DESIGN & MANAGEMENT

Uw interieur wordt door mij ontworpen en uitgewerkt tot in de kleinste details. Daarna maak ik een duidelijk plan met de stappen om het ontwerp te realiseren en begeleid ik de volledige realisatie. Na de realisatie blijf ik uw contactpersoon voor de nazorg.