Ontwerpen is een kunst die niet kan worden aangeleerd, net zoals het ouderschap geen formele opleiding kent. Het is een aangeboren talent, geworteld in passie en gedreven door intuïtie. Voor mij is ontwerpen meer dan een beroep; het is een roeping die diep geworteld is in hart en nieren.

 

Als kind was mijn fascinatie voor auto's onmiskenbaar. Samen met vrienden creëerde ik mijn eigen automerk en ontwierp ik talloze modellen. Het design dat ik in de late jaren '90 en vroege jaren '00 realiseerde, vindt vandaag de dag zijn weg terug in het huidige autolandschap. Maar naarmate ik volwassen werd, verschoof mijn interesse van auto's naar architectuur, vooral interieurarchitectuur. Gedreven door een groeiende passie en een voortdurende honger naar kennis, ben ik opgegroeid van een jonge, ambitieuze dromer tot een ervaren vakman, vastbesloten om interieurs te creëren die de behoeften van mijn opdrachtgevers vervullen.

 

Mijn jeugd was doordrenkt van aandacht voor detail en een eigenzinnige kijk op het leven, eigenschappen die ik nu vertaal naar mijn opdrachten. Het is een benadering die door mijn opdrachtgevers wordt gewaardeerd en die heeft bijgedragen aan het succes van mijn onderneming sinds de oprichting in 2010. Het vertrouwen dat mijn klanten in mij stellen en de uiteindelijke voldoening van het realiseren van de meest geschikte en plezierige woon- of werkruimte, vervullen me met trots.JASPER VERHEY

Interieur ontwerp

 

Technische uitwerking

 

Begroting

 

Planning

 

Project management

CONTACT

Jasper Verhey | Interior Design & Management

 

Veemarktkade 8 - Unit 6131

 

5222 AE  's-Hertogenbosch

 

jasper@jasperverhey.nl

 

(06) 166 585 61

SOCIALS