Het maken van een interieurontwerp gaat mij makkelijker af dan schrijven over wie ik ben en hoe ik denk. Dat heeft met passie te maken, die ik voor het ontwerpen van een interieur heb. Daar verklap ik natuurlijk meteen het moraal van mijn verhaal mee, maar ik houd van duidelijkheid. Dit probeer ik in mijn communicatie naar u als klant te zijn.

 

Zoals vele voor mij schreven, is de nieuwe leefstijl van de mens vol met activiteiten. Wij doen zo veel mogelijk in het leven om de meest leuke momenten te beleven. Wanneer je thuis komt na die activiteiten ben je opzoek naar rust, genieten van het leven en dit delen met anderen. Rust is dan ook altijd een van mijn uitgangspunten bij het maken van een interieurontwerp. Dit is terug te zien in mijn stijl waarbij ik het lijnenspel van een interieur op elkaar afstem. Daar komen details bij kijken die moeten kloppen, kloppen die niet, dan is het gevoel met uw interieur niet af.

 

Wat een ontwerp belangrijk maakt is de realisatie hier van. Omdat ik van precisie werk houd, zijn details het belangrijkste onderdeel in mijn ontwerpen. Nadat ik deze bedacht heb, ben ik met mijn bouwkundig inzicht en kennis een van de juiste personen om deze details uit te werken en uit te laten voeren. Voor u is het ook handig, u heeft één aanspreekpunt dat van het ontwerp tot en met de nazorg alles voor u regelt.JASPER VERHEY | INTERIOR DESIGN & MANAGEMENT

Uw interieur wordt door mij ontworpen en uitgewerkt tot in de kleinste details. Daarna maak ik een duidelijk plan met de stappen om het ontwerp te realiseren en begeleid ik de volledige realisatie. Na de realisatie blijf ik uw contactpersoon voor de nazorg.