Als interieurarchitect en ontwerper streef ik naar een harmonieuze balans tussen minimalisme en warmte, waarbij ik een strakke stijl combineer met een uitnodigend gevoel van comfort. Mijn visie draait om het creëren van ruimtes die rijk zijn aan materialen en gevoel, zonder leegte of vlakheid, maar eerder verrijkt met een serene sfeer. In mijn ontwerpen staat het creëren van een omgeving waarin mensen zich op hun gemak voelen en kunnen ontspannen centraal.

 

Ik geloof in het belang van doordachte details die naadloos in elkaar overlopen, waardoor een gevoel van continuïteit en samenhang ontstaat. Kenmerkend voor mijn werk zijn de subtiele maar doelgerichte elementen, zoals verborgen deuren die belangrijke functionaliteiten bieden zonder afbreuk te doen aan de esthetiek. Functionaliteit en praktisch gebruik zijn van essentieel belang; ze vormen de ruggengraat van elk ontwerp en mogen nooit verloren gaan in de zoektocht naar schoonheid en stijl.

 

Mijn ontwerpen zijn niet alleen een weerspiegeling van mijn esthetische visie, maar ook van mijn toewijding aan het creëren van ruimtes die een diepgaande impact hebben op de manier waarop mensen leven, werken en zich voelen. Met een focus op tijdloze elegantie en functionele perfectie, streef ik ernaar om omgevingen te creëren die zowel visueel indrukwekkend als uiterst bruikbaar zijn, waar mensen zich thuis voelen en tot hun recht komen.


interieurontwerp

 

Uw comfort en tevredenheid in uw eigen huis staan centraal bij mijn ontwerpproces. Met uw gevoel als leidraad, creëer ik een uniek concept dat perfect aansluit op uw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Door uw wensen te integreren in het ontwerp, ontstaat er een nieuwe, doordachte indeling van de ruimte, die samen met u definitief wordt vastgesteld. Het 3D-ontwerp wordt vervolgens met uiterste precisie uitgewerkt, waarbij ook de materiaalkeuze en het lichtplan zorgvuldig wordt overwogen. Dit resulteert in een architectonisch ontwerp dat niet alleen aesthetisch, maar ook functioneel uw identiteit weerspiegelt.

werkvoorbereiding

 

Na goedkeuring van het ontwerp, ga ik grondig te werk door het volledig uit te werken in een gedetailleerd bestek, vergezeld van werktekeningen. Dit proces wordt nauwgezet uitgevoerd in samenwerking met een deskundig bouwteam, om geen enkel aspect aan het toeval over te laten. Na een zorgvuldige bespreking van alle details, inclusief een duidelijke bouwplanning, zijn we klaar om de verbouwing te starten.

projectmanagement

 

Dankzij de zorgvuldige afstemming van elk detail, worden uitdagingen vroegtijdig aangepakt, waardoor flexibiliteit wordt geboden wanneer dat nodig is. Het streven naar een tijdige voltooiing wordt ondersteund door efficiënt management, waardoor ik als projectmanager de verbouwingsstress van mijn opdrachtgevers kan verlichten. Met expertise in alle facetten van ontwerp tot eindresultaat, fungeer ik als het enige aanspreekpunt voor een geheel nieuwe woonervaring voor iedereen.


JASPER VERHEY

Interieur ontwerp

 

Technische uitwerking

 

Begroting

 

Planning

 

Project management

CONTACT

Jasper Verhey | Interior Design & Management

 

Veemarktkade 8 - Unit 6131

 

5222 AE  's-Hertogenbosch

 

jasper@jasperverhey.nl

 

(06) 166 585 61

SOCIALS